Monday, November 9, 2009

Dismiss

Το snooze button πρέπει να το εφεύρεσε ο πιο τεμπέλης άνθρωπος του κόσμου, τζείνος που του ελείψαν ούλλες οι δικαιολογίες του κόσμου που εμπορούσε να χρησιμοποιήσει άμαν αρκούσε να πάει κάπου. Έτσι, άμαν οι δρόμοι εν είχαν κίνηση, άμαν ο καιρός ήταν καλός, άμαν εν είχε εργάτες να αννοίουν λάκκους μες τις λεωφόρους, άμαν εν εχαλούσε το αυτοκίνητο, άμα εν τα έβρισκε ούλλα τα φώτα κότσινα κλπ κλπ, ΤΟΤΕ θα μπορούσε να φταίξει το ξυπνητήρι του!

Αφού τα γέριμα, ούλλο το point του να βάλλεις ξυπνητήρι ένι να λαώννεσαι τζιαι να πετάσσεσαι ίσια πάνω. Άμα έσιεις τζαμαί ένα κουμπούι που σου λαλεί "Εν πειράζει μάνα μου, αλλό πέντε λεπτά τζιαι έρκουμαι να σε σηκώσω", ειδικά την ώρα που είσαι με την γαρίλλα μες το μάτι τζιαι είσαι μες τα βραστά σου, με το συμπάθειο τζιόλας, εν την κότσινη την Πέφτη που εν να σηκωστείς.

5 comments:

  1. Το θέμα είναι να βάλεις το ξυπνητήρι 5 λεπτά πριν που την κανονική ώρα που πρέπει να ξυπνήσεις, να πατήσεις το snooze και να γυρίσεις πλευρόν να κοιμηθείς κλεφτά αλλό 5 λεπτούθκια. Είναι τζαι τούτον μια μικρή απόλαυση...

    ReplyDelete
  2. Εν δοκιμασμένο τζιαι τούτο. Αλλά ο νους μου αντιστέκεται παθιασμένα, παίρνει κάτι στροφές το πρωί τζιαι κάμνει τα ούλλα να φαίνουνται λες τζιαι εν μαλακίες μπροστά στα πέντε (επί πέντε) έξτρα λεπτά ύπνου που σου χαρίζει το μαγικό κουμπάκι.

    ReplyDelete
  3. Τζειν το κουμπουιν εννα μας καταστρεψει.Βαλλω ξυπνητηριν η ωρα 6 περκει σηκωστω στες 7 τζιαι κατι.Φυσικα τωρα με τον παιχτατσον εχουμεν φυσικον ξυπνητηριν.

    ReplyDelete
  4. αχαχαχα άρεσε μου πολλά τούντο ποστ!
    Εν σας έτυχε αντι να πατήσετε snooze να πατήσετε το στοπ, συνειδητά όμως???
    όταν παίζει το ξυπνητήρι τζαι ξυπνά με, μισώ το τόσο πολλά που εν θέλω να του δώκω την ευκαιρία να ξανα χτυπήσει, γι αυτό βάλλω 2 ξεχωριστά ξυπνητήρκα με διαφορά κανένα μισάωρο.

    Η τέχνη όμως ένει το δεύτερο ξυπνητήρι ναν τέτοια η ώρα που θα χτυπήσει που σου αφήνει αρκετό περιθώριο να σαστείς να πάεις στη δουλειά σου αλλά να μεν σου αφήνει τόσο πολύ ώστε να πεις ατε αλλό 5 λεπτά ύπνο τζαι να τζοιμηθείς αλλό κάτι ωρούες!

    experience talks!

    ReplyDelete
  5. achilleas999: Έτυχε μου. Άσχημο. Πολλά άσχημο. Καλή η φάση σου με τα 2 ξυπνητήρια, έκαμνα το κάποτε, μετά εσταμάτησα διότι έπεισα τον εαυτό μου πως ένα ήταν αρκετό... What-everrrr.

    ReplyDelete